Дани Белев представя новото си магично шоу “Самодивски сън”

Публикувано от Екип Tetradkata.com на

На 18 ноември 2023 г. /събота/ илюзионистът Дани Белев ще представи магичното шоу “Самодивски сън”. Събитието ще се състои на сцената на Драматичен театър “Рачо Стоянов” – Габрово от 19:00 ч. Сценарист на шоуто е Ангел Иванов, хореограф Александра Таскова, а  режисьор Дани Белев.

В нашe време е трудно да срещнете самодива, но не е невъзможно. Малко въображение, малко магия, малко чувство за хумор и чудото се случва. А в този спектакъл има по много от всичко. Уникална симбиоза от танцово, драматично и магично изкуство.

Светът на реалното и вълшебното се сливат в празник от фокуси, танци и забавни диалози.

Дани Белев смело прекрачва между двата свята, за да ни убеди, че всичко е възможно и при това може да бъде невероятно забавно.
-ма млади мъже срещат  самодиви и играта започва.

Конфликтът е между женското и мъжкото начало, защото във всяка жена живее по една самодива – капризна, непредсказуема и своенравна и трябва да си магьосник, за да предугадиш нейните настроения и да угодиш на нейните желания.

За да повярва публиката в номерата на илюзиониста е нужно майсторство и артистизъм, а за да се случи истинското чудо е нужна една единствена и вечна илюзия, в която всички безрезервно вярваме –  Любовта!

Елате и вижте как се случва това!
БИЛЕТИ ⇢ https://entase.to/eY

Спектакълът е създаден от Сдружение “Куик Хендс Проджект” и се реализира с помощта на Национален фонд “Култура”.

TetraDkaTa