Христо Банчев представя дебютния си роман “9 кръга на любовта”

Публикувано от Екип Tetradkata.com на

На 17 юли (понеделник) 2023 година от 17:00 часа младият български автор Христо Банчев ще гостува в РБ „Априлов-Палаузов“ в Габрово.

Поводът за тази среща е появата на дебютния му роман, наречен „9 кръга на любовта“. Както самият Христо казва, това е негова реализирана отдавнашна мечта – да твори и в проза.

Христо Банчев е на 37 години, родом е от Шумен и е бил професионален футболист, но е заменил активната си спортна кариера с друго поприще – от 12 години живее в София и работи за световния лидер Wyscout – международна компания, която се занимава с анализ на футболни мачове и предоставя огромна база данни от информация, видеа и статистика за всеки един футболист по света. Понякога работата му е свързана с много пътувания – в различни страни – Италия, Испания, Русия , Индия, Сенегал и др.

Банчев пише поезия от своите ранни години, но винаги е мечтал да напише роман. Той ще представи в Габрово осъществената своя мечта –– книгата „9 кръга на любовта”.

„Това е роман за любовта, болката и порастването. Но същевременно пълен с вълнуващи истории, с поезия и приключения. Пътуване през времето с дядо и неговото внуче, преминаване през девет кръга на любовта със своеобразно „влакче на чувствата” в увеселителен парк, летящо през надежди и разочарования, вяра и съмнения. Магическа история между преплитащи се сюжетни линии с истински и измислени герои, които представят своите различни гледни точки за любовта. Книга за малки и големи, изпълнена с романтика, красота…и много любов… Книга, написана от бивш футболист, заменил футболните обувки с работа на компютър в международна компания…“

Заповядайте на 17 юли 2023 година в РБ „Априлов-Палаузов”, читалня „Д-р П. Цончев”, 17.00 ч.

 

Източник: Регионална библиотека “Априлов-Палаузов”

TetraDkaTa