Представлението „Дядо вади ряпа“ гостува на фестивала „Лято, кукли и приятели”

Публикувано от Екип Tetradkata.com на

Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” представя поредния спектакъл на 24 юни, събота, в 11:00 часа на сцена „Арт лято“ до Художествената галерия „Борис Денев” в парка „Асеневци“ във Велико Търново. Представлението е от репертоара на Куклен театър „Мале-мале“ от София. Героите от приказката „Дядо вади ряпа“ оживяват в  жизнерадостен спектакъл – подарък за малките зрители. Пъстрата визия и динамичната музика ще ги увлекат в едно незабравимо преживяване.

Постановката, сценографията и куклите са на Краси Кирчев, музиката – на  Илко Биров и Краси Кирчев, а ролите изпълняват Петромил Денев и Краси Кирчев.

Любимата народна приказка „Дядо вади ряпа” се преражда на куклената сцена в нов, небивал вариант, изпълнен с музика, смях и ярки персонажи. Присъединете се към Дядото и неговата дружина и заедно ще открием колко ценно е да работим заедно, въпреки различията си.

Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър ВЕСЕЛ, се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата и на Община Велико Търново. Форумът е част от календара на културните събития на Общината. Входът е свободен!

При дъждовно време представлението ще се играе на сцена в театралния салон на Народно читалище „Искра“ – партньор на фестивала. За допълнителна информация: 0878 790 549.

Източник: Театър ВЕСЕЛ

* Снимка: Театър ВЕСЕЛ

TetraDkaTa