„Бременските музиканти“ на сцената в читалище „Искра“

Публикувано от Екип Tetradkata.com на

В афиша на Куклен театър ВЕСЕЛ, на 15 октомври от 11.00 часа в читалище „Искра” във Велико Търново, ще гостува спектакъл по класическа приказка на Братя Грим. „Бременските музиканти“ е най-новото заглавие от репертоара на Държавния куклен театър в Търговище. Постановката е дело на Теодора Попова, музиката – на Георги Гарчов. Автор на сценографията и куклите е Диана Узунова-Тодорова. В спектакъла участват Господин Динев-Дидо, Деница Славева, Димитър Караиванов, Микаела Кюркчиева и Христо Доков.

Това е удивителната история на четирима приятели, твърдо решени да променят съдбата си. Един петел, една котка, едно куче и едно магаре пред очите ни ще се превърнат в истински оркестър… Но ще успеят ли те да сбъднат мечтите си, да стигнат до Бремен, където ги чакат славата и богатството?… Това тепърва ще разберем. Спектакълът е вдъхновен от известната в цял свят приказка на Братя Грим. Вълнуваща история, изпълнена с музика, песни и танци, малко страшни и, разбира се, множество комични ситуации.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ в старата столица. За допълнителна информация – 0878 790 549.

 

Източник: Театър ВЕСЕЛ

* Снимка: Театър ВЕСЕЛ

TetraDkaTa